Rakentaminen Pohjois-Karjalassa

Ota meihin yhteyttä

Kokenut ja osaava rakennusliike Tohmajärvellä

Rakennussuunnittelu Immonen Oy tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille Pohjois-Karjalassa. Hoidamme haastavatkin kohteet ammattitaidolla ja aikataulussa yli 25 vuoden kokemuksella. Rakennuspalveluihimme kuuluvat uudisrakentaminen ja remontointi, rakennuttaminen, rakennusvalvonta ja vastaavan työnjohtajan tehtävät. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

UUDISRAKENTAMINEN

Toimialaamme kuuluu kaikenlaisten uudisrakennusten rakentaminen ja urakointi. Olipa kyse päiväkodista tai leikkimökistä, meiltä saat korkealaatuista, viimeisteltyä ja standardien mukaista työtä. Rakennamme muun muassa:

1

  • omakotitalot (puu-, kivi- ja hirsirakenteet)

  • mökit ja huvimajat

  • vajat ja katokset

  • konehallit ja varastot.

Kun kyse on uudisrakentamisesta, kaikki lähtee asiantuntevasta suunnittelusta. Tutustu rakennussuunnittelun palveluihin!

REMONTOINTI

Kun kotisi kaipaa kohennusta tai vesivahinko yllättää, kannattaa palkata ammattitaitoinen rakennusliike hoitamaan homma. Yrityksellämme on mm. sertifioidut vedeneristäjät. Teemme saneeraukset lattiasta kattoon ja vesikatosta ulkoverhoukseen. Yhteistyössä Menu-keittiöiden edustuksen kanssa suunnittelemme keittiön ja teemme asennustyön. Esittelykeittiö ja ovimallit ovat nähtävissä toimistollamme (Kirkkotie 6).

 

Perusparannusten lisäksi teemme myös perinnerakentamista. Osaamme vaalia perinnerakennusten ainutlaatuista omaleimaisuutta ja suunnitella hellävaraiset toimenpiteet saadaksemme vanhat rakennukset uuteen loistoon. Rakennussuunnittelu Immonen Oy on vastuullinen toimija, joka pitää paitsi urakan kustannukset myös aikataulun kurissa.

MILLAISTA RAKENNUSPALVELUA SINÄ TARVITSET?

Olipa rakennuttamistarpeesi millainen tahansa, ota yhteyttä! Keskustellaan lisää rakennus- ja remontointikohteistasi. Annamme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen. 

RAKENNUTTAMINEN

Kokonaisvaltainen rakennuttaminen sisältää materiaalien kilpailutukset ja hankinnan sekä rakennusvalvonnan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät esimerkiksi pakettitaloa rakennuttaessa tai julkisissa rakennuskohteissa. Olemme vastanneet esimerkiksi Marjattakodin palveluyksikön peruskorjauksen työnjohdosta sekä luonnontuotehallin laajennuksen suunnittelusta ja valvonnasta. Lue lisää referensseistämme!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!