RAKENNUSSUUNNITTELU POHJOIS-KARJALASSA

Ota meihin yhteyttä

Kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua Tohmajärveltä

Rakennussuunnittelu Immonen Oy suunnittelee kaikenlaisia rakennuskohteita Pohjois-Karjalassa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ammattimaisesta rakennussuunnittelusta, joten hyödynnämme työssämme alan vankkaa tietotaitoa.

Noudatamme rakennussuunnittelussa asiakkaan toiveita mahdollisimman tarkasti. Luomme kohteesta tarvittaessa myös 3D-mallinnukset, jotka helpottavat lopullisten tilaratkaisujen hahmottamista. Hoidamme kaikki tarvittavat luvat ja rakennusasiakirjat huolellisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Kysy lisää!

UUDISRAKENNUSSUUNNITTELU

Huolellinen ja asiantunteva suunnittelu on kaiken rakentamisen perusta. Uudisrakennussuunnittelussa on erityisen tärkeää valita kokenut ammattilainen suunnittelutyöhön, jotta mahdolliset riskit voidaan eliminoida jo alkuvaiheessa.

 

Voimme olla mukana jo uudisrakentamisen hankesuunnitteluvaiheessa tai edetä asiakkaan toivoman suunnitelman mukaisesti. Meiltä saat täydellisen avaimet käteen -palvelun, jolloin hoidamme puolestasi kaiken suunnittelusta alkaen.

 

Jos olet itse kokenut vasaranheiluttaja, voimme auttaa konsultoimalla esimerkiksi materiaalien valinnoissa, kilpailutuksissa, muiden suunnittelijoiden valinnassa sekä kokonaishankkeen koordinoinnissa.

PERUSPARANNUS- JA KORJAUSSUUNNITTELU

Perusparannus- ja korjaushankkeen perustana on kohteen kunnon huolellinen arviointi, jonka pohjalta laadimme korjaussuunnitelman. Suunnitteluvaiheessa huomioimme esimerkiksi korjattavan tai parannettavan kohteen iän, rakenteet, rakennusmateriaalin ja käyttötarkoituksen. Meillä on kokemusta myös perinnerakennusten korjausten suunnittelusta.

RAKENNUSVALVONTA JA TYÖNJOHTO

Rakentaminen on kokonaisvaltaisesti vaativaa ja tarkkaa työtä. Virheet ja laiminlyönnit suunnittelussa tai työvaiheessa johtavat turvallisuusriskeihin tai kohonneisiin kustannuksiin. Rakennussuunnitteluun täytyy myös olla silmää, jotta rakennettavasta kohteesta tulee sulavalinjainen, tarkoituksenmukainen ja – mikä tärkeintä – asiakkaan toiveita vastaava.


Rakennussuunnittelu Immonen Oy tarjoaa valvonta- ja työnjohtopalveluita, joiden avulla varmistat menestyksellisen ja turvallisen rakentamisen. Tutustu referensseihimme!

ENERGIATODISTUKSET

Laadimme perustason vaatimusten mukaiset energiatodistukset mm. pien-, rivi- ja kerrostaloihin (FISE:n pätevyys). Energiatodistus kuvaa rakennuksen energiatehokkuutta ja rakennuksen tarvitsemaa lämmitysenergiaa, laite- tai kiinteistösähköä sekä jäähdytysenergiaa. Energiatodistuksessa osoitetaan edellisten tietojen pohjalta laskettu, bruttoalaan suhteutettu energiatehokkuusluku. Nykyisen lainsäädännön mukainen energiatodistus tulee olla mukana uusien asuinrakennusten lupaprosessissa (päivitettynä valmistumisvaiheessa) sekä pientalojen, kuten omakotitalon, paritalon tai pienen, enintään kuuden asunnon taloyhtiön asunnon, myynti- ja vuokraustilanteissa.

RAKENNUSASIAKIRJAT

Hoidamme myös arkkitehtikuvat, lupakuvat, rakennepiirustukset ja energiatodistukset. Päivitämme vanhojen kiinteistöjen kuvat sähköiseen muotoon sekä laadimme huoltokirjat, pelastussuunnitelmat ja jätevesijärjestelmäsuunnitelmat.

TILAA RAKENNUSSUUNNITTELU AMMATTILAISELTA

Taloudellisuus on hyve, mutta rakennussuunnittelusta ei kannata tinkiä. Anna ammattilaisen suunnitella rakennettava kohde tai varmista suunnitelman turvallisuus konsultoimalla rakennussuunnittelun ammattilaista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!