MAARAKENNUS POHJOIS-KARJALASSA

Ota meihin yhteyttä

Maanrakennusta pohjatöistä pihatöihin

Rakennussuunnittelu Immonen Oy tekee erilaiset maarakennustyöt monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Työskentelemme pihoilla, tonteilla ja rakennustyömailla koko Pohjois-Karjalan alueella. Jos olet rakentamassa esimerkiksi taloa tai pihaa ja etsit tekijää kaivutöihin, palvelemme mielellämme.

TYÖ- JA KULJETUSKALUSTOMME

Laadukas kalustomme mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn kohteessa kuin kohteessa. Käytössämme on 6,5 tn:n ja 1,5 tn:n kumitelakoneet ja Avant-pienkuormaajat 528 ja 640, kurottaja Haulotte 3210 (ulottuvuus 10 m ja nostokapasiteetti 3,2 t) ja vaihtolavakuorma-auto 22 tn:n nosturilla.

 

Ammattitaitoiset työntekijämme ovat kokeneita koneenkäyttäjiä ja osaavat valita sopivat laitteet jokaiseen työhön. Hoidamme niin helpot kuin haastavatkin työt ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maarakennuksesta!

MAARAKENNUSPALVELUIHIN KUULUVAT MM.

2

  • Rakennusten pohjatyöt

  • Pihatyöt

  • Jätevesijärjestelmät

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Esimerkiksi jätevesijärjestelmähankkeissa voimme hoitaa koko paketin, johon sisältyvät suunnitelmat ja lupa-asiakirjat kuvineen sekä jv-järjestelmän asennus. Säästät aikaa ja vaivaa, kun teetät koko projektin samalla urakoitsijalla, joka tuntee kohteen ja sen eri työvaiheet.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!