Rakennuspalvelut monipuolisesti

Maarakennus Pohjois-Karjalassa

Maanrakennusta pohjatöistä pihatöihin

Rakennussuunnittelu Immonen Oy tarjoaa uutena maarakennuksen palvelut. Teemme erilaiset maarakennustyöt monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Työskentelemme pihoilla, tonteilla ja rakennustyömailla koko Pohjois-Karjalan alueella. Jos olet rakentamassa esimerkiksi taloa tai pihaa ja etsit tekijää kaivutöihin, palvelemme mielellämme.

Maanrakennus

Kaivuri ja kuljetuskalusto

Laadukas kalustomme mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn kohteessa kuin kohteessa. Käytössämme on 6,5 t:n kumitelakone ja Avant-pienkuormaaja kuljetuskalustoineen. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat kokeneita koneenkäyttäjiä ja osaavat valita sopivat laitteet jokaiseen työhön.

Hoidamme niin helpot kuin haastavatkin työt ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maarakennuksesta!

Maarakennuspalveluihin kuuluvat mm.

  • Rakennusten pohjatyöt
  • Pihatyöt
  • Jätevesijärjestelmät

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Esimerkiksi jätevesijärjestelmähankkeissa voimme hoitaa koko paketin, johon sisältyvät suunnitelmat ja lupa-asiakirjat kuvineen sekä jv-järjestelmän asennus. Säästät aikaa ja vaivaa, kun teetät koko projektin samalla urakoitsijalla, joka tuntee kohteen ja sen eri työvaiheet.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!